Διανομές Προϊόντων

Η μεταφορική εταιρεία «Τσιαούσης Α.Ε» έχοντας πολυετή παρουσία με περισσότερα από 30 χρόνια στο χώρο των διανομών προϊόντων, αναλαμβάνει υπεύθυνα, με συνέπεια και έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον covid- 19, τη δική σας μεταφορά- διανομή με το σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει.

Η μεταφορική μας εταιρεία ειδικεύεται στην διανομή προϊόντων σε εταιρικούς και οικιακούς πελάτες, σε καταστήματα και σε πρακτορεία στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Αττικής.

Συνεργαζόμαστε απρόσκοπτα εδώ και πολλά χρόνια με ορισμένες από τις κορυφαίες εταιρείες, μεταξύ των οποίων ο Dixons South East Europe Α.Ε.Β.Ε. , η Piaggio Hellaς Α.Ε., αλλά και με αρκετές ακόμα αλυσίδες και οργανισμούς.

Διαθέτουμε επαγγελματικό εξοπλισμό και σύγχρονα οχήματα όλων των τύπων με υδραυλικές πόρτες, ανυψωτικά μηχανήματα και γερανούς. Παράλληλα αναλαμβάνουμε με συνέπεια την είσπραξη αντικαταβολών.

Διαθέτουμε ιδιόκτητες αποθήκες για φύλαξη και αποθήκευση επαγγελματικών και οικιακών εξοπλισμών και σύγχρονο, έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό. Εγγυόμαστε ταχύτητα, ποιότητα και αξιοπιστία ακόμα και στην πιο απαιτητική αποστολή που θα μας ανατεθεί.

Μεταφέρουμε με ασφάλεια: Μουσικά όργανα, έργα τέχνης, χρηματοκιβώτια, έπιπλα γραφείου, ιατρικό εξοπλισμό, ηλεκτρικές συσκευές, έπιπλα κουζίνας, πάνελ φωτοβολταϊκών, στρώματα, μηχανάκια, μηχανές θαλάσσης, ηχητικό εξοπλισμό, ξενοδοχειακό εξοπλισμό, ξηρά τροφή, νερά, λιπάσματα, βιβλία, επαγγελματικές ηλεκτρικές συσκευές, φωτιστικά, στρώματα, ελαστικά, ψησταριές- barbeque και όποιο άλλο προϊόν θέλετε να παραδώσετε σε B2B ή B2C πελάτες σας.

Η πολυετής εμπειρία μας στον τομέα της διανομής προϊόντων , σάς εγγυάται σωστή εργασία σε γρήγορο χρόνο και σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές.

Μπορείτε να μας καλέσετε 24 ώρες το 24ωρο.

Κοντά σας με ένα τηλεφώνημα για εκτίμηση του χώρου σας, όλο το 24ωρο!