Αμπαλάρισμα με τα πιο σύγχρονα υλικά συσκευασίας

Η συσκευασία των αγαπημένων σας αντικειμένων έχει γίνει προσωπική μας υπόθεση. Αυτό που μοιάζει ταλαιπωρία για πολλούς, στη μεταφορική ΤΣΙΑΟΥΣΗΣ Α.Ε. αποτελεί ευχαρίστηση! Με τα πιο σύγχρονα υλικά συσκευασίας, το έμπειρο προσωπικό μας προβαίνει στο αμπαλάρισμα οικοσκευών και εξοπλισμού επιχειρήσεων, με ταχύτητα και τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο. Έτσι, αποφεύγεται κάθε ενδεχόμενο μικροφθοράς και τα αντικείμενά σας παραδίδονται άθικτα στο νέο σας χώρο!

Χρησιμοποιούμε ειδικά, σκληρά χαρτοκιβώτια για τα εύθραυστα αντικείμενα και συσκευάζουμε όλο τον εξοπλισμό της οικίας ή της εταιρείας σας με φροντίδα και άψογο επαγγελματισμό! Ο χρόνος συσκευασίας αποτελεί δική σας επιλογή και μπορεί να γίνει κατά τη διάρκεια της μετακόμισης ή πριν από αυτήν.

Εμπιστευθείτε την υψηλή ποιότητα των υλικών συσκευασίας που χρησιμοποιούμε και την αρτιότητα της μεταφορικής μας εταιρείας και η μετακόμισή σας θα αποδειχθεί… μια εύκολη διαδικασία! Μέλημά μας, οι οικοσκευές και ο εξοπλισμός του χώρου σας να φθάνουν άθικτα στο νέο τους προορισμό.

Κοντά σας με ένα τηλεφώνημα για εκτίμηση του χώρου σας, όλο το 24ωρο!